Ett två, ett två testing!

Okey, det är med blogg kommer att kännas stört skumt! Visst, jag gillar ju att prata vitt och brett så att alla hör mig, men ändå, är det inte lite som att skriva en dagbok som alla kan se? Eller, typ som facebooks statusuppdateringar som dom egentligen ska vara, så att man faktiskt får plats att skriva lite, istället för att bara skriva att man dricker en kopp te eller ngt.

Antar att jag ska skriva vad om vad jag har varit med om idag, lägga upp omröstningar och skriva dagens outfit etc etc? Nääe, känns inte riktigt som min grej. Beslut kan jag fatta själv, och jag har ingen outfit, jag tar bara på mig kläder! Så vad som ska stå i inläggen har jag ingen aning om, antar att det bara är att make up as it goes! Så i tisdags skulle jag kunna ha skrivit att jag drog och badade med Helena och Sofie på lunchrasten, för att sedan bli biten av en gräsand i tårna när man ligger och solar, men nu är det ju inte tisdag idag, så jag skriver inte det.

Om tre och en halv månad bär det av till Kanada! Det ska bli stört roligt! Har funderat en del på om jag är dum i huvudet eller ej, som bara drar och lämnar alla mina kompisar här hemma, i 11 månader! Jag kommer sakna allihopa så stört mycket! Jag menar, tänk om alla i Kanada bara är allmänt osköna, eller om jag kommer att bo hos ett gäng vilsna indianer i sälskinnsbrallor i en igloo! Okey, det hade varit riktigt coolt, men ändå! Jag kan ju råka ut för vad som helst! Nu när jag tänker efter så är jag nog rätt dum i huvudet. Jag gör vrickade grejer hela tiden känns det som! Jag inte bara gör dom själv också, utan jag lurar med mina stackars vänner på mina upptåg också! Stackars satar...

På tal om dum i huvudet så tycker jag att Diesels reklamkampanj den här våren/sommaren är helt underbar! Den som kom på den borde helgonförklaras och få ett monument rest över sig! För dig, eller kanske eventuellt er (vet inte riktigt hur många som kommer att läsa mina nerklottrade tankar här), som inte vet vad den vill förmedla så räcker faktiskt två ord! Be stupid! Det är allt som står i hela tidningen som jag hittade på K-fem!

"Smart may have the plans, but stupid has the stories."

"Stupid, you see, is the relentless pursuit of a regret-free life."

Så, basically, man ska inte tänka så mkt, utan bara göra, osså får man se sen om det var en bra idé eller inte. Oftast ångrar man sig för att man inte gör ngt, inte tvärtom! Jag har märkt att den här tidningen har präglat mitt sätt att vara rätt mycket, till och med innan jag hittade den! Det är coolt! Full med bra citat och spårade bilder! Precis så som jag vill ha det!

Men nu är det nog dags att krypa kojsen! Finns en tag imorgon också (som tur är) är den är jag stört taggad på! Valborg, och ska träffa massor med härligt folk och bara ha roligt! Även om jag borde ta mig hemåt tidigt, så att jag orkar rulla mig ur sängen lagom till träningen! Men i alla fall, det var allt för mig idag, och allt för mitt första inlägg!

Simma lugnt, over and out!

Björn

RSS 2.0